Zoeken naar heel hand

Uw zoekactie voor heel hand leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Leuke ontmoeting 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Met een leuke dame? :)
Hey lieve dame! Ik ben op zoek een spontane,goedlachse,elegante dame,die spanning / avontuur / intimiteit mist. No strings attached,respectvol en discreet. Ik oordeel en veroordeel zeker niet over uw privé situatie / leeftijd - ben heel openminded. Niet regiogebonden. Ik wil gewoon dat we beiden een leuke,fijne tijd kunnen beleven. Over mij: gentlemen, groot 195 cm,goed uiterlijk (deftig,verzorgd). 86 kg en sportief gebouwd. Goedlachs,sociaal en respectvol. Tot snel? X  
Racer 43 jaar West-Vlaanderen - Ieper
42 j man zoek een lieve dame voor regelmatig aftespreken voor fijne momenten
Hey hey ik ben een 42 j uit regio Ieper ik ben 1m76 weeg 69 kg heb kort bruin haar werk als laborant ik geef graag massage kus en tongzoen graag en bef heel graag welke dame wil me graag beter leren kennen hopelijk tot snel groetjes  
Kris 49 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Lieve zachte dame gezocht
Ben jij een lieve zachte dame op zoek naar een leuk avontuurtje of wie weet indien het klikt meerdere 'avontuurtjes', dan wil ik je heel graag lekker verwennen. Ik ben 49 jarige respectvolle man op zoek naar een leuke dame om zo af en toe eens een leuk afspraakje mee te beleven; elkaar lekker verwennen, strelen, zoenen, likken, ... Kortom lekker van elkaar genieten. Als jij je tijdens de week overdag makkelijk kan vrijmaken mag je me zeker contacteren en wie weet kunnen we binnenkort heerlijk van elkaar genieten.  

Lieve zachte dame gezocht
Jan 57 jaar Antwerpen - Westerlo
Dame met grote dikke tepels
Wat ik zo opwindend vind is een vrouw met hele grote en dikke tepels, die heel gevoelig zijn en haar in mum van tijd zeer geil maken als je er mee speelt, likt of aan zuigt. Ben jij zo een dame en je houdt er van om spannende momenten te beleven, dan mag je reageren op deze advertentie. Hoe groot je borsten zijn is van minder belang en hoe je er uit ziet of hoe oud je bent ook niet. Liefst tussen Antwerpen, Turnhout, Diest en Aarschot . Heb jij zo een tepels die wat aandacht verdienen?  
Stanny 44 jaar Limburg - Bilzen
Lik date gezocht
Ik ben zot van orale seks en dan vooral het likken vind ik heerlijk. Ik ben zot van de smaak en kan er gewoon enorm van genieten. Ik ben een man die graag heel lang likt en het liefst in verschillende standjes. Een vrouw die op mijn gezicht komt zitten is zonder twijfel mijn favoriet. Ik ben een slanke, grote en verzorgde man. Respect en discretie zijn vanzelfsprekend. Ik heb geen gezichtsbeharing en hygiene vind ik zelf belangrijk. Ik ben eerder het alternatieve type. Ik ben op zoek naar een spontane leuke vrouw die graag lang gelikt wordt. Een maatje meer of minder is meer dan ok en ook je leeftijd mag afwijken (zowel naar boven als naar beneden). Ik kan altijd een kamer huren als we niet kunnen ontvangen. Ik zoek enkel oraal en enkel likken. Meer dan likken enkel op jouw initiatief.  
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag Mevrouw...
Dag Mevrouw, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
Buddy 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Plus maatje gezocht
Goeiemorgen Vlaanderen en meer in het bijzonder Antwerpen! Vanonder de gezellige warmte van mijn donsdeken op zoek naar een extra knuffelmaatje, babbelvriendin, wandelpartner, tafelgenoot en intieme metgezel. Ik ontvang je graag overdag om samen de geneugtes van het leven met mekaar te delen. Wat de toekomst daarna brengt, laat ik graag op ons afkomen. Een vriendschap, een wandelvakantie, een relatie, al dan niet geheim of lat? Ik omarm je met heel veel warmte en vooral goesting. Heel erg benieuwd naar jouw verhaal, dromen en verlangens. Laten we er nog samen een boeiende tijd van maken. Hoog tijd nu voor mijn eerste koffie van de dag. Laat jij weten wanneer we er samen een gaan drinken? We moeten natuurlijk het geluk een duwtje of een mailtje in de rug geven. Een hele fijne werkdag gewenst en tot mails! De plus mag je trouwens naar hartelust zelf invullen.  
marc 56 jaar Antwerpen - Laakdal
vrouw schoonlikken
hey, wie zit er niets mee in om na uw gemeenschap met uw man een tongetje bij te hebben. ik zou eens graag een vrouw schoonlikken die van een andere man vol zit. ik heb hier geen ervaring in maar ik ben heel benieuwd. mag in bdsm sfeer zijn. ik ben hetero en normaal gebouwd. groetjes  
Bart 53 jaar Antwerpen - Herentals
Sensuele tantra massage in Antwerpen, Limburg of Brabant.
Na de drukke zomermaanden, heb je dringend behoefte aan een relaxmoment. Daarbij verlang je naar het heerlijke gevoel van zachte, sensuele aanrakingen. Als dat zo is dan wil ik je graag verwennen met een sensuele, erotische tantra-massage. Een 3 tal uurtjes waarin jij niets hoeft te doen, enkel mateloos genieten. Met een erotische tantra-massage laat ik het warme gevoel door je hele lichaam stromen. Betekent een erotische massage ook automatisch sex? Heel simpel: jouw grenzen, zijn mijn grenzen. Een heerlijke yoni-massage van je meest intieme vrouwelijke plekje is het bekendst maar je zult ontdekken dat er nog veel meer is waarvan je intens zal genieten. Doet dat alles je verlangen naar nog intensere ervaringen? Ook dat kan;-) Om je te verwennen met die sensuele tantra massage kan ik me gemakkelijk verplaatsen in de provincies Antwerpen, Limburg en Brabant. Interesse? Stuur me een berichtje, dat is jouw eerste stap naar heerlijk genot. groeten Bart  
Koen 49 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Stijlvolle 60+ dame....
Hallo, Op deze site zijn we niet om softie te zijn maar wel om lekker te neuken natuurlijk :) Zo koester ik al lange tijd verlangen naar een dame met ruim wat lentes meer dan mij om respectvol te genieten van een extraatje.... Ik ben slanke sportieve niet-roker, 100% hetero, 1m82, 78kg en hecht heel wat belang aan netheid en discretie. Bent u een leuke zestiger-zeventiger dame met verlangen naar jongere man om wanneer het klikt paar keer per maand te daten dan lees ik graag jouw reactie!  

Stijlvolle 60+ dame....
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10